Αρχείο κατηγορίας: Λεων Προβλεψεις

Λέων Σεπτέμβριος 2014

Οι δωρεάν προβλέψεις για αυτό τον μήνα από το ωροσκόπο:Αν είστε γεννημένοι τις 20 πρώτες μέρες, θα πρέπει να δείτε προσεκτικά κάποια θέματα γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να εξαπατηθείτε. Κάντε μετρημένες κινήσεις χωρίς να υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας. Μην αφήνετε αναπάντητα τα σχόλια και τις σπόντες προς το πρόσωπό σας.

Λέων Δεκέμβριος 2012 Ωροσκόπος

Οι δωρεάν προβλέψεις για αυτό τον μήνα από το ωροσκόπο:Κάποια προβλήματα σας ταλαιπωρούν και σας αναγκάζουν να φέρεστε άσχημα. Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά, σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο κουρασμένοι. Κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες θα σας φέρουν πιο κοντά στο άτομο το οποίο θέλετε να γνωρίσετε.

Λέων Νοέμβριος 2012 Ωροσκόπος

Οι δωρεάν προβλέψεις για αυτό τον μήνα από το ωροσκόπο:Θα πάρετε πρωτοβουλίες για να βελτιώσετε την ζωή σας, ξεκινώντας από τον χώρο εργασίας σας. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε βιασύνες που μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα. Θα χρειαστείτε τη στήριξη και τις συμβουλές των γονιών σας για να διορθώσετε κάποια λάθη.

Λέων Οκτώβριος 2012 Ωροσκόπος

Οι δωρεάν προβλέψεις για αυτό τον μήνα από το ωροσκόπο:Κάποιοι θα αναγνωρίσουν το ταλέντο σας και θα σας κάνουν ορισμένες ενδιαφέρουσες προτάσεις. Γοητεύετε και κερδίζετε τις εντυπώσεις αυτή την περίοδο. Εκμεταλλευτείτε το! Νιώθετε όλο και περισσότερο την ανάγκη να κλειστείτε στον εαυτό σας για να βρείτε λύσεις στα προβλήματα.

Λέων Σεπτέμβριος 2012 Ωροσκόπος

Παμέ να δούμε τις προβλέψεις για αυτό τον μήνα: Το πλανητικό σύστημα ευνοεί τις αισθηματικές σας συναντήσεις και τις γνωριμίες με πρόσωπα απ’ το φιλικό περιβάλλον που θα κάνουν την καρδία σας να χτυπά έντονα. Η διαίσθησή σας θα σας οδηγήσει και η συμπεριφορά του συντρόφου σας θα κρίνει τα πάντα. Ευκαιρίες πάντα υπάρχουν και καλό θα είναι να είστε έτοιμοι να τις εκμεταλλευτείτε.

Λέων Αύγουστος 2012 Ωροσκόπος

Οι δωρεάν προβλέψεις για αυτό τον μήνα από το ωροσκόπο:Η ζωή σας σε αισθηματικό επίπεδο θα είναι ενδιαφέρουσα! Δείξτε με οποιοδήποτε τρόπο την εμπιστοσύνη σας στο σύντροφο και εκφράστε την αγάπη σας. Οι δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά, σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο κουρασμένοι. Θα πρέπει να δείξετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τη διαίσθησή σας.

Λέων Ιούλιος 2012 Ωροσκόπος

Παμέ να δούμε τις προβλέψεις για αυτό τον μήνα: Θα περάσετε όμορφες και ανέμελες στιγμές με συγγενείς ή φίλους. Είναι καιρός να αναθερμάνετε τη σχέση σας, σέξι εσώρουχα, δωράκια και ότι άλλο μπορείτε να σκεφτείτε. Κάντε θετικές σκέψεις και προσπαθήστε να ανεβείτε ψυχολογικά.

Λέων Ιούνιος 2012 Ωροσκόπος

Οι δωρεάν προβλέψεις για αυτό τον μήνα από το ωροσκόπο:Η ψυχρότητα σας δεν κάνει καθόλου κάλο στη σχέση σας. Θα περάσετε όμορφες και ανέμελες στιγμές με συγγενείς ή φίλους. Θα νιώσετε έντονα συναισθήματα αν και θα είστε λίγο μπερδεμένοι.

Λέων Μάιος 2012 Ωροσκόπος

Οι δωρεάν προβλέψεις για αυτό τον μήνα από το ωροσκόπο:Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν το προσεχές διάστημα. Κοιτάξτε να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και αποφύγετε να δημιουργείτε άγχη. Θα πρέπει να επιδείξετε μεγαλύτερο αλτρουισμό στις καταστάσεις που δημιουργούνται.